Inför säsongen 2023 återupplivades KIS barn- och ungdomsverksamhet efter över 30 års vila. Vi vill att alla barn i Köping ska få chansen att spela fotboll under organiserade former och i skrivande stund består barn- och ungdomssektionen av ca. 50 aktiva spelare.

För oss är det viktigt med långsiktighet och att hela fotbollssektionen vilar på en stabil grund. Därför kommer vi prioritera att varje år knoppa av hela årskullar från vår populära fotbollsskola, så att vi sakta men säkert fyller våra ungdomsled nedifrån och upp.

Anslagstavla 

Träningstider för barn- och ungdomslag

Truppen till seriematch mot Norrby (U16 - grön)

Matchstart: 17/5 kl. 19.00 i Norrby

Samling: Z-backen kl. 17.00

Viktigt: Kolla att du har skjuts till matchen!

Truppen till seriematch mot Arboga (U17 - blå)

Matchstart: 19/5 kl. 14.00 i Arboga

Samling: Z-backen kl. 12.30

Viktigt: Kolla att du har skjuts till matchen!

Våra lag 

U16/U17

Vårt första lag sedan barn- och ungdomssektionen startades upp. Truppen består av 27 spelare i åldrarna 2007-2009 som tränar tillsammans. Vi är för närvarande anmälda i två olika serier för att alla ska få chansen att spela tävlingsmatcher på en nivå som passar den individuella förmågan och utvecklingen. 

U7

Laget består av ca. 20 spelare som gick i fotbollsskolan 2023. I år tränar laget för första gången organiserat som ett eget KIS-lag och kommer senare även spela matcher.