Nu är det äntligen dags för vårt U16- och U17-lag att åka till Hjørring för att spela Dana Cup. Vi önskar killarna stort lycka till och hoppas att resan ska bli ett fint minne för livet!

Nedan finns all information om resan och cupen. Hör av er till någon av ledarna (Magnus, Fredrik A eller Fredrik S) om ni har ytterligare frågor!

Deltagare

Följande spelar har anmält sig för att följa med på cupen. Hör av er nu om något namn saknas eller är fel!


Praktisk information

Reseinformation och spelschema

Lördag 20/7: Avresa med tåg från Köpings järnvägsstation kl 09:29 till Göteborg. Därefter tar vi färjan (kl. 16.45) från Göteborg till Fredrikshamn för att sedan åka buss sista biten mot Hjørring.

Söndag 21/7: Vi utforskar boendet och staden tillsammans.

Måndag 22/7: Invigning

Tisdag 23/7: Gruppspelsmatcher för både U16 och U17 (hela spelschemat hittar du här)

Onsdag 24/7: Gruppspelsmatcher för både U16 och U17

Torsdag 25/7: Slutspel för både U16 och U17

Fredag 26/7: Beroende på hur det gått fortsätter vi med slutspel (semifinaler)

Lördag 27/7: Finaler och hemresa samma väg som vi åkte till Hjørring.

Boende och packning

Vi kommer bo på Vittrup Fri Fagskole i närheten av Løkken vid havet. I boendet ingår bussbiljetter för att kunna ta sig till och från planerna där vi ska spela.

Packlista:

Eftersom vi är många som reser både tåg, färja och buss är det viktigt att packa i en väska eller ryggsäck så att det är enkelt att bära själv.

Mat och fickpengar

Köpings IS har köpt samtliga måltider (helpension) för spelarna. Det innebär att vi serveras frukost, lunch och middag. Övriga måltider och andra utgifter bekostas av spelarna själva.

Regler

Under cupen gäller samma regler som för all annan verksamhet med Köpings IS. Det är viktigt att spelarna själva tar ansvar för att passa tider och sköta sin sömn. Vi accepterar inte alkoholkonsumtion eller annat olämpligt agerande eller uppträdande under denna resa. De ansvariga ledarna på plats sätter upp vilka regler som gäller. Föräldrar och/eller vårdnadshavare kan komma att behöva hämta hem sina barn i händelse av att de uppsatta reglerna inte följs.